Stil de viață sănătos: reguli și sfaturi

0
1198
Stil de viață sănătos reguli și sfaturi

Atenție: conținutul acestui articol, cu privire la modul de a conduce un stil de viață sănătos, sunt potrivite pentru toată lumea, tineri și bătrâni.

Care este vârsta potrivită pentru a face o schimbare de stil de viață? Nu există, pentru că în orice moment este un moment bun pentru a adopta un stil de viață sănătos. Te-ai gândit vreodată despre o comparație între aceste generații și cele din perioada post-război? Această idee servește pentru a defini conceptul de stil de viață sănătos.

Bunicii sau străbunicii nu este bolnav cu ușurință, nu au fost cuprinși de stres și duce o viață care este mult mai sanatoasa decat a noastra. Ne gândim la alimente: nu junk food. Pentru restul: timp pentru a merge la culcare era pentru dormit, nu pentru a ma uit la tv, chat, etc. Credem că despre sarcina: care ai lucrat sau nu a fost mereu în mișcare, și alpinism nu au fost doar o moda. Și așa mai departe. Desigur, erau alte vremuri. Dar tot confortul de astăzi plătim scump. Nu vorbim doar despre alcool și țigări, pentru că nu au fost întotdeauna și continuă să pretindă victime astăzi, ca și ieri, ci de putere, de management al timpului nostru, de mediile noastre și relațiile noastre cu ceilalți.

Stil de viață sănătos: cum se poate schimba?

Stil de viață sănătos: cum se poate schimba?Mulți oameni nu reușesc să își schimbe stilul de viață pentru că ei nu știu cum să o facă. Forța motivale este uitandu-te la tine si uita-te în jurul valorii de, pentru că am prea multe kg? De ce mă arată cu zece ani mai mult? Pentru că eu sunt mereu nervos și îmi pare rău? Deoarece sunt atât de multe medicamente? Pentru că această companie pare să “fagocite” noi și sputarci?

Ți schimbi stilul de viață, și punerea de poli, spunându-se că viața este doar una, așa că de ce să nu trăiești mai bine? Pentru a sprijini acest lucru, este necesar de a plasa baze, de foarte multe ori persoana care decide să-și schimbe stilul de viață pentru două zile și apoi a obține obosit.

Un start bun pentru o zi: mă trezesc devreme, să ia un duș și micul dejun, apoi începe să se deplasează. În zilele de odihnă, în loc…restul! Începe devreme în a doua zi este o modalitate buna de a activa corpul nostru și mintea noastră. Ai observat vreodata ca oamenii care se trezesc târziu, nu numai de a combina un pic, dar ele sunt, de asemenea, mai apatic și iritat?

Căutare pentru o activitate: activitatea de acestea ori este o problema, dar nu demordiamo. Dacă avem un hobby, o pasiune și un spirit creativ, vom căuta pentru a face beton ideile noastre. Cel mai important lucru este să nu stea pe loc, nu aproape de casă și nu simt un eșec.

4 lucruri pe care să nu o facă:

4 lucruri pe care să nu o facă:Păstrați întotdeauna-pe dispozitivele: pc, tv, telefon și tabletă. Ne sunt urmărite peste tot, oricine care are nevoie pentru a vorbi, contactați-ne, vom găsi întotdeauna, pentru că suntem mereu conectat. Astfel încât să puteți întotdeauna reperirci cap că nu affibbia noi de muncă, deși timpul a trecut pentru o lungă perioadă de timp, rudele sunt gata să se plângă în legătură cu toate situațiile care generează anxietate și stres. Și apoi uită-te în jur, oamenii stând la aceeași masă, nu vorbind, chiar și asigura un ecran? Nu este trist? Prin urmare, opriți totul, du-te, vorbește cu oamenii și răsfățați-vă. Întrebați-vă de ori: o tot acum deconectați dispozitive.

Simt defect: dacă stilul tău de viață nu este tocmai sănătos, nu face din asta o drama, dar încerca să se schimbe. Nu este punendovi sau disperandovi care vă va îmbunătăți sănătatea dumneavoastră. De asemenea, dacă vei cădea în jos, dacă vă puteți bucura de un pahar, o gustare nu este o tragedie, vorbim despre un stil de viață sănătos, nu privarea, și fixații.

Fi absorbit de stres: vine o vreme când te detașezi de muncă, de anxietate socială și se pune o frână. Nu se absorb de la dispute la birou sau printre rude sau între prieteni, nu ieșiți în orele de vârf să rămână blocat în trafic pentru a declama, rezultatul este o mulțime de stres, care vă va face rău. (Citiți, de asemenea: Cum să se relaxeze)

Nu sta nemișcat: nu te duce acasă pentru a arunca pe canapea și porni pe o gustare, sau deschide un pachet de chips-uri de cartofi, se răsfețe pe pat sau pe canapea doar la o anumită perioadă de timp pentru odihnă și somn. Mai ales să nu calce pe tot parcursul zilei. Ieșiri, fac sport, merg la dans, du-te pentru o plimbare, să înoate, să descoperi locuri din orașul tău, care te-am văzut niciodată.

Stil de viață sănătos: reguli și sfaturi

Stil de viață sănătos reguli și sfaturiAici sunt regulile de urmat pentru un stil de viață sănătos, fericit, și câteva sfaturi pentru a ajunge la partea de jos a societății.

Mâncarea este o plăcere și o sursă de sănătate bună: nu este terapeut și nu călău. Să învețe să gătească, cucinatevi de mese și implică prietenii și partenerii, sau, utilizat în bucătărie ca un moment pentru a dedica pentru tine. Mancarea nu este o recompensă, nu o pedeapsă, aveți nevoie pentru a trăi. Mânca bine și într-o măsură potrivită.

Greutate formular de control: nu este mai bine să aibă un fizic slab? Ne-am simti mai atractiv, vioi, și beneficiile pentru sănătate. Aici e unul din beneficiile unui stil de viață sănătos: mai puțin boală, mai puține medicamente și mai puțin medicale. Cum se face? A mânca sănătos și de a face activități. (De asemenea, citește: Cum de a pierde in greutate)

Opri băut, fumat și droguri: știm, desigur, țigări și alcool de-a ucide. Este inutil să argumenteze că, mai devreme sau mai târziu trebuie să moară, că de zahăr și sare sunt proaste (de fapt, consumatene mai puțin) și că tot ceea ce este nociv pentru sănătate; toate acestea sunt scuze pentru a nu schimbă și nu se confruntă cu realitatea. Țigările nu duce direct la mormânt, trebuie să te duci la medici, cancere, boli respiratorii, terapii, rezervoare de oxigen, etc, etc. Cred că despre acest lucru. Medicamente, mai ales combinate cu alcool, în loc de a fi un bilet, de multe ori fără opriri, la cimitir.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here