Sexul durează o viață. Chiar și la 80 de ani

0
3332
Sexul durează o viață. Chiar și la 80 de ani

Un studiu britanic arată datele relevante cu privire la relațiile intime în vârsta a treia. Puteți modifica frecvența și modul, dar nu de satisfacție. Femeilor dezavantajate prin căderea de estrogen. Pentru erectie nici o grijă diy.

Sexul continuă pe tot parcursul vieții. Chiar și la vârsta de 80 de ani. Există doar Jane Fonda pentru a găsi “gri” viata la 77 de ani fara sex, ca el a declarat cu mult timp în urmă intervievat de Fabio Fazio. La șaptezeci de ani – și chiar octogenarilor, și noi de cercetare – dovedesc a avea relații intime în peste jumătate din cazuri (54%) bărbați și o treime femei (31%). Și, din toate acestea, un al treilea a adăugat pentru a avea o viata sexuala intensa: cel puțin două rapoarte pe lună. Sondajul a fost realizat în Marea Britanie de către Universitatea din Manchester, care implică șapte mii de oameni de peste 70 și 80. Și doar 3 la sută, a refuzat invitația de a răspunde la întrebările cercetătorilor. Contrar credinței comune, este rezultatul care perturba sau de a aduce în jos relațiile intime sunt probleme de sănătate și conflictuale între parteneri, și nu simplul fapt de creștere mai mari.

Mai puține femei, dar mai fericit

Mai puține femei, dar mai fericitDificultatea cele mai raportate sunt, în teren, femei, realizarea de excitație (32 la suta) si orgasmul (27 la sută), în timp ce printre bărbați, problemele se referă la ridicarea (39 la sută). Cu toate acestea, femeile au fost în general mai puțin nemulțumiți de oameni, de viața lor sexuală, adăugând că, odată cu vârsta crește, de asemenea, satisfacție. De asemenea, afecțiunea, schimbul de sensibilitate par a fi încă în viață, atât printre bărbați (31%) și femei (21%), cu frecvente sărutări și mângâieri. Cercetatorii britanici, condusă de dr. David Lee, subliniază importanța faptului că studiul lor este primul care include octogenarilor, care de obicei sunt “aruncate” a priori din aceste studii. Dar talie se intinde mai mult și mai mult, precum și o stare de sănătate este acceptabil, respectați oameni de știință, și este necesar ca compania este gata să răspundă la cerințele și nevoile persoanelor în vârstă în acest domeniu.

Pot avea contact sexual?

Pot avea contact sexual?Nicola Ferrara, profesor de Geriatrie de la Universitatea Federico II din Napoli și președinte al Societății italiene de Geriatrie și Gerontologie, se concentrează pe efectele pe octogenarilor în comentând datele unui sondaj de opinie care te poți gândi, de a simți, care este, de asemenea. “Este adevărat că creșterea ar putea avea o boală gravă, dar există un procent semnificativ – unul din 10 – are un comportament funcțional comparabile cu cele ale subiecților adulți. Vorbim despre successing îmbătrânire ” sau “îmbătrânire de succes”. O altă parte semnificativă din persoanele de peste 80 de ani, chiar dacă are boli, se menține o stare funcțională acceptabilă: vorbim de “îmbătrânire obișnuită””.

De asemenea, adaugă el, când bătrânii le îndeplinească pentru a fi “cel puțin două rapoarte pe lună”, de asemenea, trebuie să vedem ce intelegi tu prin sex… “Desigur, afecțiunea este și rămâne pentru toate vârstele. Și cu siguranță în procesul de îmbătrânire sexuale duce la momente diferite: mai mult timp pentru distractie, o erecție, mai puțin energic și de lungă durată, și o reducere a secreției în ejaculare”.

Nu ne da femeilor medicamente testate (numai) pe bărbați

Nu ne da femeilor medicamente testate (numai) pe bărbațiApoi răspândită handicap de disfuncție erectilă. “Dar pentru a corecta acum, există mai multe medicamente cu un grad rezonabil de siguranță, poate ajuta. Cu toate acestea, pe această lansare, un avertisment: la toate vârstele, este un jucaus si terapie-do-it-yourself cu aceste tampoane. Ei bine, nu, absolut nu. Acest lucru este de a evita, atât la tineret și chiar mai mult în vârstă. Ai nevoie de controlul unui medic.”

Profesorul Nicola Ferrara se concentrează în cele din urmă la declinul activității sexuale în rândul femeilor: “În parte poate duce la confidențialitate mai ridicat în rândul femeilor, de asemenea, sunt mult mai multe văduve. Apoi, nu este menopauza care produce o reducere netă de estrogen, care sunt importante pentru fiziologia sexuală. Pentru dorința. Și care pot provoca vaginita atrofica, durere în relații intime”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here