Modul în care stilul tău de viață îți afectează viața socială

0
1644
Modul în care stilul tău de viață îți afectează viața socială

Să luăm două persoane, destul de timid și cu câteva experiențe sociale. Una dintre cele două locuiește în extrema periferie și lucrează 60 de ore pe săptămână, dintre care cele mai multe sunt închise numai la birou. Alte locuiește în centru și mai liniștită în mijlocul de o mulțime de colegi de amuzant. Nu este greu să ne imaginăm cine dintre cei doi va construi o viață socială.

Stilul de viață are un impact semnificativ deoarece multe persoane cu probleme de obiceiurile sociale care le conduc să fie de multe ori în casă și să se izoleze de ceilalți. Atunci când nu sunt deosebit de înclinat pentru a socializa, tot ce ai nevoie este într-adevăr câteva obstacole create de mediul în care trăiești, să renunțe la o mulțime de oportunități pentru că tu crezi că dincolo de limitele tale.

Dacă încă nu ați depăși timiditatea și alte dificultăți sociale, apoi un stil de viață care este greșit poate afecta viața socială. Pe de altă parte, ați putea fi deja trăiesc în cele mai bune condiții sociale posibile, dar merge oricum zilele tale pe cont propriu, izolată de celelalte.

Aici sunt unii factori de stil de viață care pot afecta viața socială:

Aici sunt unii factori de stil de viață care pot afecta viața socială:Cei care locuiesc în centrul orașului, aproape de locuri interesante, pline de oameni, este într-un loc mai bun decât cei care locuiesc pierdut în mijlocul pustietății. Este mult mai ușor de a găsi un motiv bun pentru a merge atunci când destinația este la mai puțin de 15 minute de mers pe jos de casa ta. În plus, alte persoane vor avea tendința de a accepta mai mult de bună voie să-ți invitația la casa ta, dacă acesta este ușor de a ajunge.

Dacă locuiți într-un cartier din orașul tău, oamenii vor fi mult mai reticente în a vizita. Probabil va trebui de asemenea să ia în considerare factori care nu le-ar fi gândit dacă am trăit într-un alt cartier. De exemplu, dacă unii dintre prietenii care îl vizitați, poate fi nevoie să vă faceți griji despre cum să se poată întoarce acasă, deoarece acesta ar putea fi periculos să-i lași să meargă singur să ia un autobuz.

Locuiești cu părinții pot limita viața ta socială. Nu pot invita oameni la casa atât de ușor sau au aceeași libertate pe care le-ar avea dacă am trăit pe numele dumneavoastră. Cu toate acestea, există unele avantaje. Locuiesc cu dvs. vă permite să economisi bani pe care le puteți cheltui pentru a îmbunătăți viața ta socială.

Trai pe cont propriu/cu colegi de cameră

Trai pe cont propriu/cu colegi de camerăLista de argumente pro și contra de a trai cu colegi de cameră este foarte mult. De asemenea, în vedere exclusiv sociale există bune motive pentru a prefera una sau alta soluție. Dacă sunteți o persoană care are nevoie de spațiul lor personal, și o mulțime de timp pentru el însuși, să ai oameni care te bâzâie în mod constant nu este doar maxim. Pe de altă parte, dacă puteți găsi colegi cu care te intelegi, ai mult mai multe șanse să rămână în mijlocul poporului și de a îmbunătăți abilitățile interpersonale.

Acest aspect nu este declarat de a avea un impact considerabil asupra vieții sociale. Se întâmplă uneori ca unii oameni au tendința de a neglija prietenii mei atunci când merg să locuiesc cu partenerul lor pentru că persoana îndeplinește cele mai multe dintre nevoile lor sociale. Chiar dacă îți dai seama că ar trebui să ai alte lucruri de făcut în viața ta, nu ești motivat 100% de a obține-l. Acest lucru nu poate fi o problemă pentru un timp, dar se întâmplă să te trezești într-o zi și dau seama că ei nu mai au nici prieteni și nici hobby-uri, pentru că am petrecut fiecare clipă liberă cu partenerul tau, neglijând tot restul.

Acesta este cu siguranta un avantaj pentru a trăi într-o casă unde oamenii se pot distra. Este ușor pentru oamenii care sunt la cu bucurie dacă le poți spune “Hei, vino la mine să vedem un film pe TELEVIZORUL meu gigant în timp ce ne-am face un grătar în grădină.”

Numărul de potențiali prieteni la locul de muncă

Numărul de potențiali prieteni la locul de muncăExistă, de asemenea, alte moduri de a găsi noi prieteni, dar cu siguranță nu doare dacă locul în care lucrați este plin de oameni de treabă. Au, de asemenea, mulți colegi alături de care să aibă un chat vă oferă o oportunitate fantastica de a îmbunătăți abilitățile dumneavoastră sociale.

Ceea ce funcționează și la ce ore? Cei care lucrează de la 9 la 17, timp de patru zile pe săptămână, cu siguranta va avea mai mult timp liber decât cei care lucrează zece ore în fiecare zi sau de a face tura de noapte (sau ambele). O sesiune de fabrica care trebuie să lucreze pe timp de noapte și în week-end va avea o viață socială foarte diferite decât cineva care are un timp de lucru mai normal.

Mulți oameni fac de locuri de muncă care să-i conducă la mental epuizat la sfârșitul zilei. În acest fel de situații te poate reacționa în două moduri: primul constă în a avea mai puțină energie pentru a ieși cu prietenii. Acest tip de oameni care preferă să-și petreacă serile și întreaga vegeta în fața TELEVIZORULUI după ce te-ai întors acasă. Alt tip de reacție constă în sentimentul de sarcini pentru faptul de a fi terminat orele de lucru și vreau să merg afară să se răcorească.

Unele locuri de muncă transforma oamenii pe termen lung, ceea ce le face agresive și competitive, sau maniac al controlului. Acest tip de comportament s-ar putea face sens la locul de muncă, dar este total nelalocul ei în viața de zi cu zi. Vă dați seama că asta se întâmplă și nip acest comportament în fașă, dar după un timp, personalitatea ta poate tinde să se schimbe mai mult decât vă așteptați.

Dacă aveți în față o călătorie lungă și obositoare pentru a ajunge la locul de muncă și înapoi acasă, veți simți, de asemenea, mult mai obosit atunci când vine vorba de timp pentru a merge în seara.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here