Cum să arăți mai tânăr: obțineți un aspect frumos și natural pentru femeile de peste 40 de ani

0
1472
Cum să arăți mai tânăr obțineți un aspect frumos și natural pentru femeile de peste 40 de ani

Puteți cumpăra toate trucurile din această lume, dar dacă nu știți cum să le folosească va fi de mare ajutor. Dacă există o tehnică super-rapid și foarte ușor pentru a da fata ta un suflu de prospețime și vitalitate, ai încerca? Da, desigur. Și, ghici ce? Această tehnică există cu adevărat.

Metode Simple pentru a arata mai tanara cu machiaj

Metode Simple pentru a arata mai tanara cu machiajSe numeste tehnica de contrast și femeile care-l folosesc au un aspect mai tineresc. Mai precis, potrivit experților, constă în a arunca lumina asupra punctelor strategice ale feței, cum ar fi ochii, buzele și sprâncenele.

Aceste caracteristici fizice tind să devină mai puțin evidente cu trecerea anilor, dar le-a pus în accent, nu este greu și vă va ajuta și arata mai tanara. Este ușor și rapid pentru a obține un look fresh, care sporește frumusețea ta naturală.

Cum să se aplice machiaj impecabil după ce au trecut pragul de la usa

Cum să se aplice machiaj impecabil după ce au trecut pragul de la usaAtunci când o femeie de peste patruzeci de ani, de multe ori dau seama că trucul care l-a iubit atât de mult când erai mai tânăr, nu mai este acelasi efect. Dar, din fericire, avem o veste buna: poti continua sa te faci de sus și au un aspect extraordinar, urmând câteva sfaturi simple.

Anti-rid creme sau creme si de netezire pentru fata ar trebui să fie aplicate înainte de fundație sau corector pentru a crea un omogene baza. Verificatorul este util pentru a acoperi petele, cearcanele si ridurile fine în timp ce înmoaie pielea și tenul obosit și off.

Este important să se evite fard de ochi plictisitoare și întuneric și dermatograf lichid. Opteaza pentru farduri de pleoape în culori neutre pentru a defini ochii și trece la creion dermatograf, pudra sau gel, care pot estompa pentru a obține un efect mai moale și de lungă durată.

Nimic nu trădează”vârsta” de sprâncenele sunt subțiri, prin urmare, nu sfoltirle prea. Dacă cu trecerea anilor au devenit mai rare, încerca să le facă mai gros prin aplicarea unui ser specific pentru creșterea sprâncenelor. Dacă asta nu funcționează, un bun creion este cel mai bun sistem pentru a avea sprancene perfecte. Alege unul cu vârful profil redus, pentru a amestec de culoare și a obține un efect mai natural.

Bucle de lovituri de bici pentru că au tendința de a aplatiza cu avansarea în vârstă, și aveți pentru a contracara efectul de inexorabil forța de gravitație. Chiar dacă nu utilizați rimel, puterea este apoi necesar genelor, ochii vor părea mai mari și mai strălucitoare. Dacă doriți să utilizați rimel, alege o formula cu prelungirea.

Alege un ruj sau luciu de buze, care îmbunătățește tonul natural al buzelor. Cu avansarea in varsta, buzele subțiri, mai ales buza de sus. Alege culori care scot in evidenta nuanta naturala a buzelor tale si evita pe cei care sunt prea ostentative.

Produce un truc de lungă durată

Produce un truc de lungă duratăUna dintre dezamăgirile ulterioare, cu privire la truc, este de a realiza în cursul zilei de azi, care nu este mai perfect cât de curând aplicate. Într-o chestiune de câteva ore începe să saliveze, și pigmenții sunt depuse în pliurile feței.

Este important să se spele pe față înainte de a aplica orice produs, pentru a reduce prezența impurităților de pe piele și pentru a permite elaborarea de uniformă make-up.

Este esențial să se ia în serios achiziționarea de grund și să investească în produse de înaltă calitate, chiar dacă ele au un ușor cost mai mare comparativ cu alte de proastă calitate.

Spray fixator de machiaj este un produs important, care poate fi pulverizat pe toată fața pentru a seta make-up pe fata, ochi si buze cu un singur gest.

Produse rezistent la apa, datorită formulei este cel mai avansat, au o etanșare mai bună cu privire la produsele care nu rezistent la apa, prin urmare, nu bavuri, chiar și în contact cu apă și sudoare.

Multe iubitorii de machiaj sunt precauți în a construi-up excesiv, produse de machiaj, deoarece ei doresc pentru a evita efectul de “tencuiala”. Cu toate acestea, prin stratificare machiaj în mod corect, vei avea un look perfect pentru seara, fără să pară nefiresc.

În plus, pentru a avea o perfectă make-up pe tot parcursul zilei, ține mereu la îndemână un kit cu cele mai importante produse pentru a face unele rapidă touch-up în cursul zilei. Rămâi mereu frumoasă!

Acest articol este doar pentru scopuri informationale. Înainte de a utiliza informațiile prezentate, se referă la un specialist certificat. Utilizarea informațiilor de mai sus pot fi dăunătoare pentru sănătate. Colegiul de redacție nu garantează nici un rezultat și nu își asumă nici o responsabilitate pentru orice daune sau consecințe care pot rezulta din utilizarea informațiilor furnizate.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here